HOLY TRINITY EVENTS

BEDANKT VOOR JE DEELNAME AAN DE MASTERCLASS: 

LEER DE HOLY TRINITY EVENTS METHODE !Op deze pagina vind je alles dat je nodig hebt om de hele opleiding te herbeleven.

Lesgever is Peter Decuypere, Event Expert in hart en nieren. Hij is auteur van de bestsellers We love Events en Holy Trinity Events, een veelgevraagd keynotespeaker (90% minder in pre-coronatijden), en consultant (90% meer in coronatijden). Momenteel stampt hij samen met de overheid het COVID Event Risk Model (CERM) uit de grond.
www.peterdecuypere.com  |  www.covideventriskmodel.be

Stel je voor dat jij toptalent zou kunnen strikken om de resultaten van jullie Interreg project naar een hoger niveau te brengen. Young potentials, startup ondernemers en slimme studenten met de nodige bagage om jouw innovatie, netwerk of technologie om te zetten naar een duurzaam bedrijf. En dat zonder dat ze op je payroll terechtkomen.

Dat resultaat kan een goede hackathon hebben. En die willen wij organiseren. Samen boksen we het ultieme format daarvoor in elkaar.

Uit alle Interreg Vlaanderen-Nederland projecten komen beloftevolle, vermarktbare resultaten die al te vaak blijven liggen. Dat gaat ons niet overkomen! In 2021 roepen we via een hackathon slimmeriken en ondernemers op om de allerbeste business case te presenteren. Een deskundige jury kiest één of enkele winnaars die dankzij jullie begeleiding ideeën omzetten in realiteit. Daarvoor hebben we in totaal 15.000 euro veil.

Een dergelijke wedstrijd noemt men een hackathon en vind je in vele vormen. Hoe halen wij de beste resultaten? Hoe bereiken we de beste deelnemers? Samen zetten we dit event nu al in elkaar.

Events in coronatijden! Niet eenvoudig maar ‘never waste a good crisis’. Intussen hebben we al gezien dat virtuele events ook wel potentieel hebben. Dat ze waardevol kunnen bestaan naast het realtime-event, het fysieke event. Dit is een nieuwe categorie events met zijn eigen merites, waarover we in versneld tempo nu heel veel leren.

Beide events hebben echter wetten en geplogenheden die de ene belevenis van de andere onderscheiden en de impact verhogen.

De Holy Trinity Method is bij uitstek geschikt als methodologie om een event evenwichtig op te bouwen, met plaats voor GOD-xperiences, ME-xperiences en WE-xperiences.  En een conversation event naast het fysieke event.

Kijk en lees maar mee…

Neem een kop koffie en ga aan de slag met de basics van de methode:

Start met deze TEDx talk die je in 18 minuten de basis
van Holy Trinity Events aanleert

Nu je weet wat GOD-xperiences, ME-xperiences en WE-xperiences zijn, kan je deze template downloaden en al eens doorlopen. Dan weet je ook al dat er 12 inspiration fields zijn.

En tenslotte kan je hier een template downloaden waarop je notities kan nemen, en die je ook kan gebruiken om brainstormen rond je eigen event.

Hier bespreken we de 12 stappen en inspiration fields van de Holy Trinty Method, en daarbij geeft Peter jullie een pak praktische voorbeelden mee. We proberen meteen ook de stap te zetten naar het ‘virtuele’ verhaal.

In deze video’s volg je de Masterclass die Peter Decuypere daarover via Zoom gaf.

De workshop deelnemers gingen met Peter aan de slag, pasten de Holy Trinity Methode toe op hun projecten en events en zochten samen naar de ultieme hackathon .

In deze derde zoom sessie volg je de interactieve workshop en de algemene adviezen van Peter voor de toekomst.

Wil je nog meer weten over Holy Trinity Events? 
Dan kan je deze lessenreeks nog volgen.