MASTERCLASS 1: HOE GA JE VIRAAL?

WELKOM OP DE EERSTE MASTERCLASS: HOE GA JE VIRAAL?


Op deze pagina vind je alles dat je nodig hebt om de hele opleiding te volgen en tot een goed einde te brengen.
De uurindicaties zijn vanzelfsprekend maar een leidraad. Pak alles gerust op je eigen tempo aan.

Ga rustig zitten, neem een kop koffie en bekijk het programma al eens op je gemak.

De ochtend is gereserveerd voor het theoretische luik. Daarin krijg je de theorie van viral marketing stapsgewijs uiteengezet.

In de namiddag pas je al deze nieuwe kennis toe op je eigen project. Dat doe je aan de hand van deze template. Download hem zeker en neem al eens een kijkje. Wie wil, mag natuurlijk ook de theoretische uitleg af en toe stilleggen en praktijk en theorie mixen. Dat kies je helemaal zelf.

Installeer je maar lekker en tot straks!

Lesgeefster Tina Stroobandt heet iedereen welkom op deze Masterclass, overloopt het dagprogramma en geeft uitleg waar nodig. Daarna mag je met het materiaal aan de slag.

Klik hier en ga naar de virtual classroom!

Wie is de lesgeefster?

Communicatie experte Tina Stroobandt startte haar carrière als journaliste en helpt al 15 jaar bedrijven en overheidsprojecten bij hun strategische en crisiscommunicatie, stakeholdermanagement en media/persbeleid. Ze ging met haar overheidscommunicatiebureau JUSBOX zelf meermaals viraal en ook haar (inmiddels verkochte) pioniersbedrijf in augmented reality World of Waw viel meermaals en tot buiten de Belgische landsgrenzen in de prijzen met diverse internationale primeurs en awards.

Welke beelden en filmpjes blijven plakken? Welke klik je weg? Welke boodschap zet je aan tot effectieve actie? Het lijkt hocus pocus maar er zitten wetenschap en wetmatigheden achter. Oude en nieuwe media werken volgens dezelfde intrinsieke motivatoren, interesses en emoties van de mens. Welke dat precies zijn? Dat kom je hier te weten!

Er staan 3 video’s op je te wachten:

·       De viral formule, bewijzen op tafel

·       Hoe vergroot je je netwerk?

·       Hoe verhoog je je besmettingsgraad?

Ze gaan elk in op een belangrijk facet van viral marketing. Veel plezier!

quiz_Tekengebied 1

Test je nieuwe opgedane kennis en inzichten via deze kwis. Ben jij de beste spin doctor van de Masterclass? Kom het hier te weten!

De winnaar wint een heerlijke lunch aan huis. Morgen! Op het einde van de dag verklappen we de gelukkige. Break a leg!

Via dit format breng je de aangeleerde theorie in de praktijk.

Extra inspiratie nodig? Hier vind je de 8 hooks toegepast op 2 overheidsprojecten:

Zin in wat interactie?

Lesgeefster Tina Stroobandt is doorlopend beschikbaar om mee te denken, om extra uitleg te geven en voor feedback. Via deze zoom link val je het virtuele klaslokaal binnen. Contacteer je haar liever per mail? Dat lukt via tina@jusbox.be

Als grote apotheose verzamelen we nog even allemaal in de digitale klas voor de bekendmaking van de winnaar! En dan nemen we afscheid tot donderdag 11 juni, de volgende Masterclass.

 
Wil je alles nog eens herbekijken? Kom dan gerust terug. De theorie blijft vrij beschikbaar voor iedereen!